22. ODPRTI HRAMI
na slapu

SOBOTA, 26. 11. 2022

Za vas bo svoje hrame odprlo kar 8 vinarjev!

Število vstopnic je omejeno, zato si svoje mesto rezerviraj zdaj!

Zagotovljen je avtobusni prevoz iz Ljubljane (Dolgi most).
 

Ker nam je res mar za vaše zdravje še bolj pa za zdravje naših bližnjih, babic, dedkov in staršev bomo na vstopni točki dosledno preverjali PCT. Obiskovalci, ki ne boste uspeli predložiti na vpogled dokazila PCT bomo morali zavrniti obisk kleti.

 Za skupine večje od 10 oseb in skupine, ki bi na dogodek rade pripeljale s svojim organiziranim prevozom – kombi ali avtobus,  je obvezna predhodna najva preko maila info@slapvinofestival.si

Povpraševanje in rezervacijo opravite preko spodnjega obrazca. 

22. Odprti hrami na Slapu

Obiskovalce bomo že ob prihodu pogostili z domačim pečenim pršutom in ob predložitvi potrdila o plačilu (računa) dali vstopnico, ki je vinski kozarec. S kozarcem boste degustirali vina po vseh kleteh. Kozarec pa vam bo ostal za spomin. 

Po hitri malici vas bomo napotili do prve vstopne kleti. Od tu naprej se boste samostojno sprehajali od kleti do kleti. Brez skrbi, da se ne boste izgubili smo za vas pripravili zemljevid.

Vsak vinar vam bo ponudil do pet različnih vzorcev vina poleg pa postregel dobrote, ki jih bodo pripravile domače kuharice po receptih svojih babic vendar pripravljene na sodoben način.

KAJ DOBITE ZA VSTOPNICO:
V vstopnico je všteta degustacija vin in hrane pri vseh osmih vinarjih. Ob prihodu pogostitev z domačim pečenim pršutom. Degustacijski kozarec, ki ostane v vaši lasti. 

PREVOZ NA DOGODEK:
Kot prejšnja leta je tudi letos zagotovljen avtobusni prevoz iz parkirišča na Dolgem mostu v Ljubljani (odhod 29.1.2022 ob 15:15) na Slap in nazaj na Dolgi most (iz Slapa 20 minut čez polnoč).  

Vozovnice lahko kupite samo v primeru nakupa skupaj z vstopnico na dogodek.

Zbiramo tudi prijave za prevoz iz Maribora via Celje do Slapa in nazaj. Ter iz Škofje Loke via Kranj, Šenčur, Mengeš, Trzin in Črnuče do Slapa. Prevoz bomo izvedli v primeru dovolj velikega povpraševanja (minimalno za mali avtobus). Potrebe po prevozu prosimo pošljite na info@slapvinofestival.si .

POMEMBNO: 
V primeru sprememb ukrepov preprečevanja širjenja COVID, ki ne bi dovoljevale izvedbe prireditve oziroma v primeru odpovedi prireditve zaradi druge višje sile bomo plačane vstopnice povrnili brez dodatnih stroškov ali pa po vaši želji prenesli v naslednje leto.

Scroll to Top